top of page

NatureBased Coaching: 

Our Vision - Books

Harmoniseren van het lichaam in afstemming met de natuur en de natuurelementen

om innerlijk evenwicht aan te moedigen - Persoonlijke begeleiding op maat.

Deze begeleidingsvorm is zowel voor volwassenen, jongeren, als kinderen geschikt, die een fundamenteel onevenwicht ervaren (burn-out - hoogsensitiviteit - traumaverwerking - andere) of op zoek zijn naar hun authentieke essentie.

 

Bij Nature-Based Coaching wordt de kracht en de wijsheid van diverse natuurlijke begeleidingswerkvormen op maat en volgens keuze van de client gecombineerd, zodat oude patronen en blokkades sneller bereikt en geheeld kunnen worden. Dankzij het werken met en via de zintuigen (ipv de focus op gesprek te leggen) wordt degene die begeleid word uiterst snel, indirect en uiterst zacht uitgenodigd om zichzelf te openen. Om op een veilige manier naar de nog te helen weggestopte emoties en gevoelens te gaan die tot obstructies werden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Ik verwijs hier graag naar beide hieronder afgebeelde Nature-Based Begeleidings-boekjes:  

* basisboek waarin deze vernieuwende visie en  werking van de natuurelementen in onszelf op alle niveaus

nauwgezet wordt uitgelegd. Met tools en tips hoe we onze kinderen en onszelf dmv lichaamsgericht werk naar harmonie kunnen begeleiden.

* Kinder-doe-verhalen-boek met toepassing van de tools aangereikt in het basisboek, in een prachtig verhaal gegoten.

Met prachtige foto's die de yoga- en andere houdingen illustreren.

-

Deze boekjes worden als geheel verkocht, verkoopprijs 55€, verzendkost niet inbegrepen. 

Wens je graag 'n set ? 

70717988_384722665541742_515640961670316
71243605_507609910021825_593638912090439

 

 

'Hartenmagie 

voor kinderen en hun begeleiders'

Basisboek met visie/tools voor het 'Nature-Based begeleiden van kinderen naar onvoorwaardelijke zelfliefde en evenwicht.

'Eenheidspaard'

Kinder-Doe-Verhalen-boek dat jou en je kind actief meeneemt in de wondere wereld van Eenhoorn en Pegasus op een quest om de Elfenkoningin bij te staan om

Moeder Aarde te helpen.

Detailinformatie zoals te lezen op de cover van het Basisboek:

Hartenmagie

voor kinderen en hun begeleiders

Basisboek met visie/tools voor het 'Nature-Based' begeleiden van kinderen naar onvoorwaardelijke zelfliefde en evenwicht.

 

Kinderen verdienen begeleiders die authentiek zijn en ervoor kiezen om de natuurlijke flow van het gevoelige kind te volgen en te bekrachtigen, die onvoorwaardelijk van hun al houden als uitnodiging om hun volledige zijn, met alle kleuren van de regenboog, tot ontplooiing te mogen brengen. Dit basisboek reikt een vernieuwende begeleiding ziens- en werkwijze aan, gebaseerd op de harmoniserende Tibetaanse Buddistische Feng Shui visie en andere sjamanistische wereldvisies, die diep verbonden zijn met de wijsheid van de natuur. Deze natuurvisies werden dan gerelateerd aan de krachtigste methodieken van helende dans, yoga, soundhealing, en andere, en kreeg de naam 'Nature-Based Begeleiding'. Het boek neemt de lezer mee doorheen de 5 belangrijkste elementen/werelden van de natuur en reikt onmiddellijk bruikbare tools aan om anders naar het kind te kijken, om het kind krachtig aan te moedigen, te begeleiden, om vanuit zijn eigen energie, verbonden met lichaam en ziel te leven. Dit basisboek werd geschreven voor alle begeleiders van kinderen: ouders, leerkrachten uit gewoon en buitengewoon onderwijs, therapeuten,... als leidraad om met de huidige hooggevoelige kinderen om te gaan en is een 'must read' alvorens met het doe-verhaal te starten. Op algemeen verzoek is het nu ook mogelijk dit basisboekje apart aan te kopen aan 33€.

Maggie begeleidt reeds jarenlang kinderen, jongeren en volwassenen door middel van helende dans, yoga, kundalini yoga, soundhealing, massage en andere, met focus op het lichaam en met de zintuigen als poort voor heling van geblokkeerd onevenwicht en zielscontact. Zij schreef dit boek als leidraad, als alchemistische belofte om lood tot goud te maken, voor iedereen die bewust de weg van volledige verantwoordelijkheid en aanvaarding van alle aspecten van zelf bewandelt en daardoor een prachtig cadeau aan kinderen wenst te schenken.

Detailinformatie zoals te lezen op de cover van het

Kinder-doe-verhaalboek:

Eénheidspaard

Kinder-Doe-Verhaalboek, horend bij het basisboek.

Dit doe-verhalen-boekje behoort tot de reeks 'Hartenmagie 5D zielereizen over de regenboog' en beoogt een diep contact van het kind met lichaam en ziel op alle niveaus, beoogt de opname van de eigen verantwoordelijkheid van het kind voor zijn leven. Doorheen het verhaal wordt gebruik gemaakt van houdingen uit yoga en kundalini yoga, van helende dansbegeleiding, van zuiverings- en helingsmethodieken, allen afgestemd op de wijsheid en kracht van de natuur. De prachtige foto's geven je als begeleider een beeld van de uit te voeren houdingen, van de kracht van 'inleving'. Eenheidspaard nodigt het kind expliciet uit om vanuit zijn authentieke innerlijke kracht, verbonden met zijn ziel/hart (Eenhoorn) zijn vleugels te spreiden (Pegasus) en ten volle te gaan staan voor zijn unieke totale zijn met alle kleuren.

Maggie begeleidt reeds jarenlang kinderen, jongeren en volwassenen door middel van helende dans, yoga, kundalini yoga, soundhealing, massage, en andere, met focus op het lichaam en met de zintuigen als poort van heling van geblokkeerd onevenwicht en zielscontact. Dit doe-verhaal werd in 2011 geboren en werd reeds regelmatig door haar voor kinderen in Vlaamse scholen gebracht.

bottom of page