top of page

Dance Coaching 

 Tijdens een begeleidingssessie wordt via de zintuigen gewerkt op de 4 belangrijkste niveaus :

lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel

Dit dansbegeleidingswerk is helend omdat je dankzij de aangeboden methodieken op een zachte, speelse, indirecte maar krachtige wijze, emotionele, lichamelijke of andere blokkades kan doorwerken en op die manier kan groeien naar heelheid, naar een beter en dieper contact met jezelf, je lichaam, je ziel. 

 

Helend danswerk is als begeleidingswerkvorm ook, en specifiek, geschikt voor personen die uiterst zacht benaderd dienen te worden. Door het indirect werken via de zintuigen (muziek/klanken) en de uitnodiging om het lichaam op vernieuwende manieren te bewegen, worden geblokkeerde emoties/gevoelens gemakkelijker bereikt dan wanneer tijdens de coaching enkel 'gepraat' zou worden. 

Mogelijks wordt de dansbegeleiding ook gecombineerd met een inleidend gesprek, met methodieken uit yoga of kundalini yoga, soundhealing, meditatie, intuïtief tekenen/schilderen, om een specifiek beoogd effect te bekrachtigen.

Doorheen de sessies word je uitgenodigd jezelf te ontladen, te aarden, te ontspannen, jezelf te zijn en jezelf te laten zien, krijg je direct bruikbare tools aangereikt om met anders je gevoelens/emoties om te gaan en deze te kanaliseren doorheen het lichaam. In het bijzonder hooggevoelige kinderen/jongeren/volwassenen, vaak aangemerkt als add, adhd, autisme, of andere, zullen zich bijzonder goed voelen bij deze indirecte begeleidingsvorm door middel van yoga/dans.

Praktisch

Voor een Healing Dance begeleidingssessie wordt 60€ /u gevraagd. Er wordt volledig op maat gewerkt.

Deze begeleiding neemt voor volwassenen/jongeren 2 tot 3u. Met kinderen wordt maximaal 1u gewerkt.

shutterstock_40620823_edited.jpg
bottom of page