Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi betekent in het Hawaiiaans letterlijk 'massage'. 

Deze massage brengt je in contact en lijnt je uit met de energie van Hawaii, met de energie en kracht van de natuurelementen, met de kracht van de oceaan, de dolfijnen, de walvissen en met de kracht van Pele, de vuurgodin van Hawaii.

Het is een rituele, helende, Hawaiiaanse massagevorm die oorspronkelijk enkel door Kahuna (meesters) werd gebracht.

Tijdens de massage wordt op zachte Hawaiiaanse muziek in vloeiende langzame of snellere Hula-bewegingen, zowel met handen, armen en onderarmen, met 'Ha'-breath en intentie gewerkt om jouw energiestroom te deblokkeren, om je uit te nodigen om oude patronen en spanningen tot op celniveau los te laten.

De energie van 'Huna' die steeds zoekt naar evenwicht en harmonie, wordt opgewekt en verdeeld over het lichaam. Je lichaam wordt hierdoor uitgenodigd om zijn eigen energetische trilling te verhogen waardoor oude energie makkelijker kan afvloeien. Je komt in contact met de universele neutrale energie van liefde en deze uitlijning brengt je op zachte wijze genezing waar onevenwicht is.

Lomi Lomi wordt daardoor vaak ook 'Loving Hands Massage' genoemd.

Het is met andere woorden een uiterst zachte, unieke beleving waarin je dankzij de lichaamsstrokes, dankzij de staat van onvoorwaardelijke liefde en aandacht van degene die je masseert, volkomen wordt meegenomen naar een diepe ontspanning, naar diepe heling tot op celniveau, naar een staat van diepe onvoorwaardelijke zelfliefde, naar 'Aloha' !

Praktisch

 

Een Lomi Lomi massage neemt minimaal 1u in beslag. Aangezien het een massage op maat is waarbij diep verbonden wordt met de energie van de client is het ook mogelijk dat de massage langer duurt. Als ontvanger van een Lomi Lomi massage lig je direct op de massagetafel, zonder hoeslaken. Het lichaam wordt slechts minimaal afgedekt om de flow van de massage niet te belemmeren.

Omdat het een rituele massage is, wordt de massage voorafgegaan door een gesprek met meditatieve begeleiding. Reken in totaal 2u begeleiding.

 

Voor deze massage wordt 110€ gevraagd.