Hartenmagie - Roos

 

Dancing is dreaming with your feet !

 

 

Hartenmagie & World-Children-Unity-Dance

 

Maggie is een van de 2 basis-oprichters van

“World-Children-Unity-Dance vzw” (WCU-Dance), de vzw die zij gedurende meer dan 6j (2010-2016) samen met Gert Daniels uitbouwde en die in eerste instantie voornamelijk gericht was naar scholen/leerkrachten/kinderen/jongeren. 

 

World-Children-Unity-Dance of Wcu-Dance

spreek je uit als :"we see you dance"

Zie : www.wcud.be

Het is een droom over het wereldwijd liefdevol verenigen van kinderen, jongeren, volwassenen via dans :

Als iedereen samen danst, is er vrede.

WCU-Dance bundelt mensen die op een vernieuwende wijze dansworkshops in scholen brengen. 

Het thema "straatkinderen" gecombineerd met dans, bewegingsexpressie, yoga-doe-verhalen, visualisaties, meditaties, massage, klankwerk, crea en spel, nodigt de kinderen uit op een spannende reis naar binnen.

 

Maggie & Gert zijn beiden de basis-oprichters van Wcu-Dance.  Dankzij hun zielsverbinding en gebundelde visie werd een erg vernieuwende, voor de meesten toen nog ongekende, werkvorm in de Vlaamse scholen gebracht.

Maggie leidde de meeste Wcu-Dance danscoaches op in haar unieke harmoniserende natuurvisie en werkwijze, coachte het team, bracht samen met hen vernieuwende dansworkshops en projecten in Vlaamse scholen (ook Buitengewoon Onderwijs) en startte samen met Gert in 2015 een vernieuwend inclusie ‘See’-Danstheaterproject, waarin zij voornamelijk de kinderen coachte.  

Zij ontwikkelde vanuit haar visie, ervaring en werkwijze eveneens de Opleiding tot Kinderdanscoach, NU 'Opleiding tot Hartenmagie Nature-Based Coach’ en biedt Vorming voor Leerkrachten en andere begeleiders aan.

 

Maggie en Gert zijn beiden tevens de basis-oprichters van Hartenmagie, waar oorspronkelijk enkel het volwassenenaanbod van Wcu-Dance werd aangeboden.

Momenteel vervolgen Gert en Maggie elk hun weg en bouwt Gert ‘Wcu-Dance’ verder uit en Maggie ‘Hartenmagie’.  Het huidige vernieuwde Hartenmagie-aanbod stoelt volledig op Maggie haar verworven wijsheden, kwaliteiten en kracht die zij reeds via Hartenmagie aanbood en vanuit Wcu-Dance naar Hartenmagie overbracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Where energy

flows into a dance,

the mind is absent of control

and love and peace for all

will be the tone'

Cynthia Massie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'You are what you do,

not what you say you'll do.'

Carl Gustav Jung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate'

Carl Gustav Jung