Hartenmagie - Roos

 

 

Hartenmagie

Boek

 

Binnenkort verschijnt het eerste basisboek en het eerste kinder-doe-verhalen boekje van Hartenmagie - Alchemy of Heart voor alle begeleiders van hooggevoelige kinderen (ouders en leerkrachten).

 

Met in het basisboek visie, tips en tools om jullie in de waardevolle harmoniserende natuurwijsheid, gelinkt met het lichaam, in te wijden. 

En verbonden met de kinder-doe-verhalen boekjes met yoga en helende dans waarbij de kinderen uitgenodigd worden om zich op een denkbeeldige reis te begeven en zich op een speelse manier te ontladen, te aarden, te ontspannen, zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien.

 

Omdat een kind dat uitgenodigd wordt om zichzelf te zijn uit zal groeien tot een krachtige volwassene, met een gezonde dosis zelfwaarde en zelfliefde, die weet wat hij/zij wil.  Dit kind zal in contact met zijn lichaam en ziel, bewust en verbonden leven. Het zal in staat zijn om altijd verantwoordelijkheid op te nemen voor zijn/haar energiehuishouding en een gezond en gelukkig leven in contact met anderen leiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"De aarde is niet van ons.

We lenen haar

van onze kinderen

en toekomstige generaties"