Hartenmagie - Waterval

 

 

Where there is mastery there is no mystery.

 

Feng Shui

Voor wie

 

Feng Shui is geschikt voor iedereen die op zoek is naar harmonie. 

 

Voor jezelf / je gezin / je school / je organisatie / je bedrijf :

 

Voor jezelf :

Tijdens een thuisbezoek nodig ik je in de eerste plaats uit opnieuw contact met je innerlijke krachtbron, je intuïtie, je persoonlijke hartsdromen te maken : wie ben je, wat wil je ? We stellen samen vast waar jij jezelf blokkeert en maken plannen tot opruimen van deze blokkade(s).  Op die manier creëren we alvast een "opening of ruimte" voor het nieuwe.  We creëren harmonie rondom jezelf door afstemming van de natuurelementen in de belangrijkste ruimtes van je woning, zodat jouw dromen ook daadwerkelijk de beste omstandigheden of bodem krijgen om te groeien en geleefd te worden. 

Daarna is het aan jou om, volgens de tips en leidraad die ik je geef, deze harmonie in en rondom jezelf te blijven creëren.

 

Voor je gezin :

Erg veel ouders bemerken momenteel dat hun kinderen en tieners in de huidige maatschappij een overload aan prikkels evaren. Elk kind reageert anders, gaande van introvert (vb. depressief) tot extravert (vb. aggressief) gedrag. Er is meestal een oorzakelijk verband met hun omgeving (school, klasruimte, leerkrachten, vrienden, computers, social media, ouders, gezinsleden, familie,...).  

Als ouder heb je enkel invloed op de thuissituatie. Net daarom is het goed om samen aktief naar de woning te kijken, in te voelen waar negatieve prikkels of blokkades aanwezig zijn en de ruimtes (bv hal, woonkamer, keuken, slaapkamer van het kind) te harmoniseren. Op die manier zal het kind makkelijker tot rust komen thuis.

Een Feng Shui thuisadvies is een eerste stap naar creatie van harmonie met onmiddellijke invloed op het ganse gezin.

 

Voor scholen :

Kinderen van nu zijn vaak erg gevoelig tot zelfs hooggevoelig.  Net daarom is een zuivere, harmonische klasomgeving met zo weinig mogelijk prikkels en een zorgvuldig gebalanceerde aanwezigheid van de natuur in de klas erg belangrijk. 

Speciaal voor scholen werd een bijzonder aanbod uitgewerkt dmv een ervaringsgerichte workshop voor leerkrachten.

 

Voor organisaties uit de zorgsector die werken met kinderen/jongeren/volwassenen met problemen (bijzondere jeugdzorg, zelfdoding, psychiatrie,...).

Deze kinderen/jongeren/volwassenen ervaren en leven meestal een extreem onevenwicht in zichzelf. 

Zij hebben in hun leven vaak reeds extreme lichamelijke of andere pijn ervaren, waardoor zij bewust of onbewust kiezen niet meer verbonden te zijn met hun lichaam, noch met hun ziel.  Op die manier vermijden zij contact met deze pijn.

De ruimtes waarin deze kinderen/jongeren en hun begeleiders verblijven worden best zo harmonieus mogelijk ingericht.   Een zuivere, prikkelarme éénheidsomgeving met aanwezigheid van alle Elementen, nodigt deze jongeren uit tot innerlijke rust en ondersteunt persoonlijke groei en mogelijkheid tot heling op alle vlakken.

Hartenmagie biedt bovendien krachtige dansworkshops aan die ook aktief de innerlijke harmonie beïnvloeden.

Net omwille van het geleefde extreme onevenwicht hebben deze mensen immers, bovenop de gewone benadering in hulpverlening en steun, ook nood aan een zachte benadering, die hen opnieuw connecteert met hun lichaam en de eigen innerlijke kern van wijsheid (ziel). 

Dat is waar dans, muziek, en alle lichaamsgericht helingswerk dmv de zintuigen, een uiterst belangrijke brug kunnen smeden.

 

Voor bedrijven en andere organisaties:

Een gezonde, evenwichtige omgeving creëert de krachtigste mogelijkheden tot groei op persoonlijk en bedrijfsvlak.  Medewerkers zullen zich na het harmoniseren van de werkruimtes evenwichtiger, gelukkiger en rustiger voelen en dit zal hun werk en onderling contact met elkaar en klanten vanzelfsprekend beïnvloeden.

 

Meer info : contact

 

 

 

 

 

 

 

'Feng Shui

is een krachtige manier

om jou

en je complete omgeving

in éénheid te brengen. 

Een harmonieuze

omgeving

is de afdruk van onze

innerlijke kracht. 

Zij voedt ons,

heelt ons

en versterkt ons. 

Zij  activeert

innerlijk geluk

en een

evenwichtig

bewustzijn.

Zij maakt dat we

onze grootste

dromen

kunnen leven'.

Maggie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we het eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd'.

C.G.Jung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Hij die veel over anderen

weet kan geleerd zijn,

maar

hij die zichzelf begrijpt

is intelligenter.

Hij die meester is

over anderen

kan machtig zijn,

maar

hij die zichzelf meester is,

is nog machtiger'.

Lao Tse