Hartenmagie - Zwaan

 

Everything in the universe has rythm, everything dances.

(Louis Horst)

 

Dance of Hearts

Rituele Dans

voor jongeren en volwassenen

Dit is een krachtig helende meditatieve transformerende dansbegeleidingsvorm (trancedans), gedanst in het bijna-duister met een zachte omkadering van kaarslicht.

 

Waar de gewone trancedans met blinddoek uitgevoerd wordt, wordt de blinddoek in de Dance of Hearts niet gebruikt.  Focus blijft wel op jezelf.    Alle andere elementen van trancedans zijn aanwezig.

 

De speciaal daartoe samengestelde muziekmix begeleid je op deze bijzondere dansreis.   We starten onze dans meestal op aardende Afrikaanse ritmes, waarna Indische, Native American ritmes en andere wereldmuziek, en eventueel ook electronische hedendaagse muziek volgen.  We sluiten deze reis steeds af met rustige, uiterst relaxerende muziek.

Tijdens de reis nodigt deze muziek, in combi met de zachte duisternis en kaarslicht, je uit om te "vertragen", om je over te geven aan het moment... waardoor je in een relaxte, meditatieve staat van zijn komt.  In deze diepere staat van bewustzijn, maak je makkelijk contact met jouw ziel, je wijsheid, je dromen, je hart. 

 

Lees meer onder "Dance of Grace". (trancedans, rituele geblinddoekte dans).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The heart of the dance is the heart of the dancer.

(Mia Michaels)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geluk

is als wat je denkt,

wat je zegt en wat je doet

in harmonie zijn.

(Mahatma Ghandi)